Varighet på massasjebehandlinger er 30 min, 45 min, 60 min, og 75/90 min.

Priser på behandlinger er:

30 min kr. 395,-

45 min kr. 495,-

60 min kr. 595,-

75 min kr. 695,-

90 min kr. 795,-

Romett’s Problemområde 30 min.

Her jobber jeg gjerne spesifikt med massasje og behandling på et problemsområde som f.eks rygg, nakke eller bein pga trøtt og stram muskulatur eller jeg gir en avspennende massasje f eks på rygg/nakke for at klienten skal få slappe av og få i gang blodsirkulasjonen i området.

Romett’s Klassiske massasje 45 min.

Her jobber jeg med klassisk massasje som oppvarming på det området som ønskes og behandler i tillegg problemområdet med f eks triggerpunkt eller strain/counterstrain (SCS gjør at smerter og ømhet i muskelen minsker, ”restarter muskelen”, behandlingen er smertefri)

Romett’s Hode, skulder, kne og tå 60 min.

Da kan jeg gi en hel kroppsmassasje eller både behandle og massere problemsområder. Klienten får en avslappende og dyp massasje og samtidig rekker kroppen å slappe godt av i løpet av massasjen der blodsirkulasjonen blir stimulert og musklene styrkes.

Romett’s Topp til tå 75/90 min.

Her har jeg enda bedre tid til å komme dypere ned i musklene i løpet av en hel kroppsmassasje.
Jeg jobber med forskjellige behandlingsformer og bruker den metoden jeg føler og tror er best for klienten akkurat der og da. Jeg kommuniserer med klienten på benken sånn at vedkommende føler seg best mulig ivaretatt og får den opplevelsen som han/hun forventer.

Astrid Marie er utdannet Massør, Massasjeterapeut og Idrettsmassør ved Axelsons Body Work School i Oslo..